Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kommentoi palvelustrategiaa

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelustrategiaa valmistellaan parhaillaan ja hyvinvointialue haluaa kuulla asukkaiden ja yhteistyökumppaneiden mielipiteitä asiasta. Palvelustrategiaa esitellään palveluntuottajille ja järjestöille etänä Teams live tapahtumassa ja alueen asukkaille sekä etänä Teams live tapahtumassa, että lähitapaamisessa.

Ohjelma on kaikissa tilaisuuksissa sama. Aluksi konsulttiyritys Nordic Healthcare Group esittelee palvelustrategian tämänhetkisen tilanteen ja sen rakentamisen seuraavat askeleet. Tapahtumassa on paikalla myös hyvinvointialueen johtoa ja palvelustrategian esittelyn jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja kirjallisesti Teams live tapahtumissa ja suullisesti lähitapahtumassa. Kaikki kommentit kerätään jatkotyöstettäviksi ja kysymyksiin pyritään vastaamaan tilaisuudessa.

Palveluntuottajat ja järjestöt ovat tervetulleita etätapahtumaan Teams liveen perjantaina 22.9.2023 klo 15 – 16.

Palveluntuottajat ja järjestöt pääsevät mukaan tapahtumaan 22.9.2023 klo 15 alkaen alla olevasta linkistä.

Alueen asukkaille järjestetään Teams live tapahtuma maanantaina 2.10.2023 klo 17–18. Alueen asukkaat pääsevät mukaan tapahtumaan 2.10.2023 alla olevasta linkistä.

Asukkaat voivat lisäksi osallistua lähitapaamiseen Porvoossa 2.10.2023 klo 18–19 WSOY talon auditoriossa osoitteessa Mannerheiminkatu 20 K, 06100 PORVOO

Palvelustrategialuonnosta tulee olemaan mahdollista kommentoida myös Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkopalvelun itauusimaa.fi kautta.