Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aluehallituksen päätöksiä 13.6.2024

Itä-uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi kokouksessaan 13.6.2024 allekirjoitettavaksi sopimuksen HUS-yhtymän Porvoon palliatiivisen keskuksen toimintojen siirtymisestä Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2025 alkaen liikkeen luovutuksen periaatteita noudattaen.

Aluehallitus valtuutti hyvinvointialuejohtajan ennen sopimusten allekirjoitusta hyväksymään liikkeenluovutussopimukseen ja sen liitteisiin mahdollisesti myöhemmin ilmeneviä teknisluonteisia korjauksia ja tarkennuksia.

Aluehallitus päätti nimetä lakimies Janina Luminnon edustajaksi 19.6.2024 pidettävään 2M-IT Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, ja antoi yhtiökokousedustajalle toimintaohjeeksi esityslistan mukaisesti käsiteltävien asioiden osalta kannattaa pohjaehdotuksia.  

Lisäksi aluehallitus merkitsi YTA-sopimusvalmistelun tilannekatsauksen tiedoksi. 

Muutkin asiat aluehallitus päätti tai merkitsi tiedoksi esityslistan mukaan.