Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysalan järjestöavustushaku

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysalan järjestöavustusten haku avataan 1.8.2024. Haku on avoinna 1.–31.8.2024 kello 12.00 asti. Avustusta voidaan myöntää hakijoille, joiden hakemus on saapunut annettuun määräaikaan mennessä. Jos hakemus on puutteellinen, tulee yhdistyksen toimittaa pyydetyt täydennykset 7.9.2024 kello 10.00 mennessä.

Avustuksia myönnetään rekisteröidyille järjestöille ja yhdistyksille, joiden toiminnan kohderyhmänä ovat Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaat. Avustettavan toiminnan tulee edistää sosiaali- ja terveydenhuoltoa tai hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta.

Järjestöavustuksiin on vuoden 2024 talousarviossa varattu 100 000 euroa.

Avustusten myöntämisen painopisteet

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue myöntää avustuksia toimintaan, joka on hyvinvointialueen arvojen mukaista, edistää strategisten tavoitteiden ja hyvinvointisuunnitelman painopisteiden toteutumista ja tukee hyvinvointialueen omaa palvelutoimintaa. Näitä ovat lasten, nuorten ja perheiden palvelut, työikäisten sosiaalipalvelut, vammaisten, ikääntyneiden sekä terveydenhuollon palvelut. Tukemisella tarkoitetaan hyvinvointialueen palveluketjujen ja -kokonaisuuksien vahvistamista ja monipuolistamista yleishyödyllisellä toiminnalla.

Vuoden 2024 avustettava toiminta toteuttaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen hyvinvointisuunnitelman ja strategian painopisteitä, strategisia periaatteita ja toimenpiteitä:

Avustusten hakeminen

Avustushakemus tehdään sähköisen järjestelmän kautta. Postitse lähetettyjä hakemuksia ei huomioida. Tutustu ennen avustushakemuksen täyttämistä alla oleviin Itä-Uudenmaan sosiaali- ja terveysalan järjestöavustusten myöntämisperiaatteisiin ja pisteytysohjeisiin.

Järjestöavustusten hakulomakkeeseen pääset alla olevasta linkistä.

Järjestöavustuksen hakulomake(siirryt toiseen palveluun)

Kysyttävää järjestöavustushausta tai avustuslomakkeesta?

Tervetuloa mukaan avoimiin kyselytuokioihin, joissa on mahdollista kysyä mieltä askarruttavista asioista avustushakuun liittyen. Tilaisuudet toteutetaan Teams-etätilaisuuksina.

  1. ti 6.8.2024 klo 10–10.45, Teams-linkki 6.8.(siirryt toiseen palveluun)
  2. to 15.8.2024 klo 14–14.45, Teams-linkki 15.8.(siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja:

Ajalla 1.–7.8.2024 ja 15.–30.8.2024: osallisuuden erityisasiantuntija Nanna Kostiainen, nanna.kostiainen@itauusimaa.fi

Ajalla 8.–14.8.2024: hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen asiantuntija Minna Mattila, minna.mattila@itauusimaa.fi

Hyvinvointialueen verkkopalvelussa: Järjestöyhteistyö