Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

HEHKU-ryhmä astmaa ja keuhkotautia sairastaville ja läheisille 

Loviisan seudun, Porvoon seudun sekä Keski-Uusimaan hengitysyhdistykset järjestävät yhdessä Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa HEHKU-ryhmän astmaa ja keuhkoahtaumatautia sairastaville ja heidän läheisilleen. 

Ryhmä kokoontuu torstaisin 24.10.–28.11.2024 klo 17.30–19.00, yhteensä kuusi kertaa. 

Ryhmässä hyödynnetään sekä terveydenhuollon asiantuntijoiden, koulutettujen kokemustoimijoiden että vertaisten antamaa tukea. 

Ryhmän tapaamisiin voi osallistua Loviisassa Kumppanuustalo Kulmassa osoitteessa Sibeliuksenkatu 3 tai Porvoossa Omenamäen palvelukeskuksessa osoitteessa Tulliportinkatu 4. Ryhmään voi osallistua myös etäyhteydellä Microsoft Teamsin kautta. 

Ryhmä on maksuton, eikä osallistuminen vaadi yhdistyksen jäsenyyttä. 

Ryhmään ilmoittautuminen päättyy 10.10.2024. Ryhmään otetaan mukaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu hengitysyhdistysten verkkosivujen kautta: 

Lisätiedot ryhmästä: asiantuntija Matleena Aitasalo, Hengitysliitto, puh. 044 407 7058, matleena.aitasalo@hengitysliitto.fi(avautuu uuteen ikkunaan) 

Hengitysliiton HEHKU – hengityssairautta sairastavan kuntoutumisen tukena -hankkeessa kehitetään hengityssairautta sairastavien omahoitoa ja kuntoutumista yhteistyössä paikallisten hengitysyhdistysten ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Hanke toteutetaan testamenttivaroin.