Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Soveltavan taiteen vertaisryhmänohjaajien koulutus käynnistyy Kumppanuustalo Myötätuulessa 24.9.2024

Oletko kokenut mielenterveyden tai päihteiden käytön kanssa haasteita elämäsi varrella ja haluat nyt tarjota vertaistukea hyödyntäen eri taidemenetelmiä?

Hae mukaan maksuttomaan koulutukseen, jossa pääset opettelemaan taiteen soveltamista vertaisryhmän ohjaamisessa. Lähetä hakemus viimeistään 1.9.2024

Koulutuksessa opetellaan ryhmän ohjaamista toiminnallisesti taiteen keinoin. 

Koulutuksessa

Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä tai ryhmän ohjaamisesta et tarvitse. Motivaatio kokeilla ja oppia uutta riittää.

Koulutusjakso toteutuu Kumppanuustalo Myötätuulessa 24.9.-20.12.2024. Koulutusta on 2 päivänä viikossa, tiistaisin ja perjantaisin klo 10–15. Poikkeuksena 14.11. jolloin koulutuspäivä on torstai. Koulutukseen kuuluvat harjoittelut suoritetaan ajalla 18.11.- 19.12.2024.

Koulutus koostuu neljästä osa-alueesta, jotka ovat: ryhmän ohjaamisen ja taidelähtöisten menetelmien opetteleminen, oman taidetyöpajan suunnitelman kehittäminen, vertaisryhmänohjaus koulutuksen aikana sekä toiminnan arviointi.

Koulutuspäivät toteutuvat Kumppanuustalo Myötätuulen tiloissa. Sen aikana suunnitellaan oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden pohjalta 4 x 1,5 tunnin työpaja, jonka jokainen toteuttaa haluamassaan vertaisryhmässä ja toimintaympäristössä. Koulutukseen sisältyy ohjaus ja tuki ryhmän perustamiseen, aloittamiseen ja ohjaamiseen.

Vertaisryhmänohjaaja -koulutukseen hakeminen:

Hae koulutukseen täyttämällä Webropol-hakemus viimeistään 1.9.2024: Vertaisryhmänohjaaja-koulutukset – Taiteen Sulattamo ry(siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja koulutuksesta: info@taiteensulattamo.fi(avautuu uuteen ikkunaan) tai puhelimitse 040 180 6689