Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aikuissosiaalityö

Aikuissosiaalityö tukee työikäisten aikuisten sosiaalista hyvinvointia ja toimintakykyä elämän eri taitekohdissa. Toimintamme on kokonaisvaltaista ja monipuolista. Tarvittaessa teemme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Aikuissosiaalityöstä saat tukea vaikeissa elämäntilanteissa, kun sinun on hankala löytää apua muualta. Hae apua, jos tunnet ettet pärjää itse, omat voimasi eivät riitä, tai tarvitset konkreettista apua esimerkiksi talousasioissa, asumiseen tai sosiaaliseen hyvinvointiin, opintoihin ja työllisyyteen liittyvissä asioissa. 

Aikuissosiaalityö on pitkäjänteistä ja suunnitelmallista toimintaa. Tavoitteenamme on yhdessä kanssasi löytää keinot elämäntilanteesi parantamiseksi. 

Aloitamme laatimalla yhdessä palvelutarpeen arviointi. Sen perusteella laadimme kanssasi suunnitelman siitä, miten voimme sinua auttaa. 


Toimi näin

Työikäisten asiakasneuvonta

Ota yhteyttä aikuissosiaalityöhön soittamalla Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen yhteiseen palveluneuvontaan, puh: 019 5600 111(avautuu uuteen ikkunaan) (klo 9.00–15.00)  

Keskitetty aikuissosiaalityön neuvontapiste

Aikuissosiaalityön keskitetty neuvontapiste sijaitsee osoitteessa Mannerheiminkatu 20 E, 06100 Porvoo. Neuvontapisteellä voi asioida arkisin 12-15.  

Neuvontapisteeseen voit olla yhteydessä arkisin klo 9-15 puhelimitse 040 6767 863.

Aikuissosiaalityön neuvontapisteessä toimistosihteeri voi tarvittaessa auttaa sinua

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen sähköisten lomakkeiden kautta voi jättää niin sanotun huoli-ilmoituksen (eli ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta) palvelutarpeen arvioimiseksi. sekä täydentävän tai ehkäisevän toimeentulotuen hakemuksen. 

Toimipisteet, joissa voit asioida ajanvarauksella

KESKINEN (Porvoo)
Mannerheiminkatu 20 E, 06100 Porvoo

ITÄINEN (Loviisa ja Lapinjärvi)
Öhmaninkatu 4 C, 07900 Loviisa

LÄNTINEN (Sipoo, Askola, Myrskylä ja Pukkila)
Jussaksentie 14, 04130 Sipoo
Terveystie 1, 07500 Askola


Raisa Muikku

Palveluvastaava, Monialaiset sosiaalipalvelut ja aikuissosiaalityö

040 537 7899

Raisa.Muikku@itauusimaa.fi