Siirry sisältöön

Hyvinvointialue tarjoaa töitä eri alojen työntekijöille

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueesta tulee alueellaan merkittävä työnantaja, joka työllistää sosiaali-, terveys- ja pelastusalan työntekijöitä. Myös hallinnossa ja tukipalveluissa tarvitaan henkilöstöä.

Avoimet paikat

Julkaisemme hyvinvointialueen avoimet työpaikat rekrytointi.com-palvelussa. Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen työpaikat sijoittuvat Askolan, Lapinjärven, Loviisan, Myrskylän, Porvoon, Pukkilan ja Sipoon kuntien alueelle.

Uudistuksen myötä suuri osa kuntien palveluksessa olevaa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstöä siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen. Lisäksi opiskeluhuollon kuraattorit ja koulupsykologit siirtyvät hyvinvointialueen palvelukseen. Myös tukipalvelutehtävissä kunnissa työskentelevät henkilöt siirtyvät hyvinvointialueen palvelukseen, jos tehtävistä vähintään puolet on sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen tukitehtäviä. Henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

Opiskelijat ja tutkimus

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella tehtäviin tutkimuksiin ja opinnäytetöihin edellytetään tutkimuslupa ennen tutkimuksen tai opinnäytetyön aloittamista.