Siirry sisältöön

Hyvinvointialue tarjoaa töitä eri alojen työntekijöille

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueesta tulee alueellaan merkittävä työnantaja, joka työllistää sosiaali-, terveys- ja pelastusalan työntekijöitä. Myös hallinnossa ja tukipalveluissa tarvitaan henkilöstöä.

Avoimet paikat

Haemme nyt taloussuunnittelijaa! Lue lisää:

Julkaisemme hyvinvointialueen avoimet työpaikat kuntarekry.fi-palvelussa. Kannattaa seurata myös kuntien omia työpaikkailmoituksia, koska kunnat huolehtivat palveluista vuoden 2022 loppuun asti. Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen liittyvät kunnat ovat Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo.

Uudistuksen myötä suuri osa kuntien palveluksessa olevaa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstöä siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen. Lisäksi opiskeluhuollon kuraattorit ja koulupsykologit siirtyvät hyvinvointialueen palvelukseen. Myös tukipalvelutehtävissä kunnissa työskentelevät henkilöt siirtyvät hyvinvointialueen palvelukseen, jos tehtävistä vähintään puolet on sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen tukitehtäviä. Henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

Opiskelijat ja tutkimus

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella tehtäviin tutkimuksiin ja opinnäytetöihin edellytetään tutkimuslupa ennen tutkimuksen tai opinnäytetyön aloittamista.