Siirry sisältöön

Sivun

HUS-alueen yhteinen koronarokotusaika.fi -palvelun käyttö loppuu Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella 1.4.2023 alkaen

Koronarokotuksia on edelleen tarjolla Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemilla, mutta rokotustarpeen vähennettyä oleellisesti rokotusajankohtia on harvennettu. Noudatamme THL:n ohjeistuksia koronarokotteiden antamisessa.

Tehosterokotetta tarjotaan edelleen kaikille 65- vuotiaille sekä 18 vuotta täyttäneille riskiryhmiin kuuluville sekä yli 12vuotiaille, joilla on voimakkaasti heikentynyt immuunipuolustus. Jos on sairastanut syksyn 2022 aikana tai sen jälkeen koronan tai on jo saanut varianttiräätälöidyn tehosterokotteen syksyn 2022 aikana, tehosterokotteelle ei ole tarvetta.

Uutta tehostekierrosta ei ole THL:n suosituksen mukaisesti tulossa keväällä 2023 vaan seuraava tehostekierros on tulossa aikaisintaan syksyllä 2023 ja mahdollisesti influenssarokotusten yhteydessä.

1.4. 2023 jälkeen tehtävät koronarokotuksen ajanvaraukset: