Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

HyVä-digi

HyVä-digi on digitaalinen sosiaali- ja terveyspalvelu. Meillä voit asioida terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvissä asioissa siellä missä sinäkin olet. Ammattilaisemme palvelevat sinua ilman ajanvarausta.

Tervetuloa HyVä-digi-palveluun!

Aluksi HyVä-digissä hoidetaan chatin ja Omaolon kautta tulevia yhteydenottoja. Mahdollisuuksien mukaan palvelua laajennetaan mahdollisimman nopeasti etävastaanottoihin sekä pitkäaikaissairauksien seurantojen toteuttamiseen. Palvelun laajentumisen ajankohdasta tiedotamme erikseen. Alempaa löytyvät, jo aiemmin käytössä olleet palvelut toimivat edelleen tavalliseen tapaan.

HyVä koostuu sanoista hyvinvointi ja välfärd.

Sairaanhoitajan ja lääkärin etäpalvelut

HyVä-digissä palvelee sairaanhoitajia ja lääkäri chatissa tai etävastaanotolla videon välityksellä. Asiointi alkaa chat-keskusteluna. Sairaanhoitajamme voi tarvittaessa avata videoyhteyden tai pyytää sinua tunnistautumaan. Hoitajan ja lääkärin chatissa tai etävastaanotolla hoidetaan asioita, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta.

Sairaanhoitaja voi myös ohjata sinut chatissa lääkärille tai varata lääkärin etävastaanottoajan. Tarvittaessa sinut voidaan ohjata muulle terveys- tai sosiaalialan ammattilaiselle, terveysasemalle tai päivystykseen.

Voit ottaa yhteyttä HyVä-digiin esimerkiksi:

HyVä-digi palvelee koko Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaita. Sairaanhoitajan palvelut ovat maksuttomia. Lääkärin videovälitteisestä etävastaanotosta peritään ajankohtaisen hinnaston mukainen palvelumaksu.

Toimi näin

Chat-keskustelun löydät oikeasta alakulmasta. Ammattilaisemme palvelevat sinua aukioloaikojen mukaisesti.  Kirjoita nimesi tekstiruutuun ja valitse HyVä-digi. Valitse aloita chat ja seuraavalta sivulta HyVä-digi sairaanhoitaja. Odota sulkematta selain. Hoitaja liittyy keskusteluun heti vapauduttuaan. Huomioithan, että jos suljet selaimen, keskustelu häviää ja menetät paikkasi jonossa. 

Chatbot (automaattinen chat-robotti) on käytettävissä vuorokauden ympäri. 

HyVä-digin sairaanhoitaja käsittelee Omaolon oirearvion kautta tulleet ei kiireelliset yhteydenotot. Jos olet tehnyt oirearvion ja lähettänyt sen terveysasemalle, odota yhteydenottoa Omaolon kautta.

Ammattilaisemme palvelevat chatissa

arkisin klo 8.00–19.30 

lauantaisin 9.00–14.30 

Muut sähköiset palvelut

Kuntakohtaiset sähköiset palvelut

Varaa aika influenssarokotukseen, lastenneuvolaan tai ehkäisyneuvolaan. Varaa aika tästä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Terveyspalveluiden sähköinen asiointi. Mediatri(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Sosiaali- ja terveyspalveluiden sähköiset lomakkeet (vaatii Suomi.fi-tunnistautumisen). Sipoon sähköiset lomakkeet(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Suun terveydenhuollon ajanvaraus Loviisassa. Mediatri(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Sähköinen ajanvaraus, verkkoviestit ja lomakkeet. eTerveys(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Klinik palvelun käyttö on loppunut. Palvelu on korvattu Omaolon oirearvioilla.