Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Terveys

Omasta terveydestä on tärkeää pitää huolta. Me Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella autamme sinua terveyden ylläpitämisessä. Annamme myös tukea, jos sairastut. Tältä sivulta löydät tietoa kiireettömän hoidon palveluistamme.

Osion sisältö

Ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvola

Ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolasta saat apua ehkäisyyn, seksitauteihin ja perheen perustamiseen liittyvissä asioissa. Neuvolan palvelut ovat ilmaisia.

Terveysasemien vastaanotot

Terveysasemilta löytyy esimerkiksi hoitajien, lääkäreiden ja hammashoidon vastaanotot. Tällä sivulla kerromme terveysasemien palveluista.

Hammashoito

Hampaiden hoitaminen ja terveelliset elämäntavat auttavat suun terveyden ylläpitämisessä. Tarjoamme hammashoitoa kaiken ikäisille asiakkaillemme. Tällä sivulla kerromme lisää hammashoidon palveluista.

Terveyskeskussairaala

Hoidamme terveysasemien osastoilla potilaita, jotka tarvitsevat hoitoa ympäri vuorokauden. Tältä sivulta löydät osastojen vierailuajat, yhteystiedot ja saapumisohjeet.

Hoitotarvikkeiden jakelu

Saat hyvinvointialueelta hoitotarvikkeita, joilla voit hoitaa pitkäaikaista sairauttasi. Saat myös ammattilaiselta opastusta tarvikkeiden käyttämiseen. Tällä sivulla kerromme hoitotarvikkeiden jakelusta.

Laboratorio

Otamme laboratoriossa erilaisia näytteitä. Tarvitset laboratoriokokeisiin lähetteen. Saat lähetteen hoitajan tai lääkärin vastaanotolta. Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen laboratoriopalvelut tarjoaa Huslab.

Syöpäseulonnat

Seulonta tarkoittaa sitä, että etsimme jotain sairautta isosta ihmisjoukosta. Haluamme löytää syövän nopeasti, koska silloin voimme aloittaa hoidot heti. Tällä sivulla kerromme seulonnoista.

Röntgen

Röntgenissä tutkimme esimerkiksi luustoa, keuhkoja ja hampaita. Teemme tutkimukset kuvantamalla. Tällä sivulla kerromme lisää röntgenistä ja kuvantamistutkimuksista.

Muistipoliklinikka

Muistipoliklinikalla tutkimme ja hoidamme muistin ongelmia. Haluamme löytää ongelmien syyt mahdollisimman aikaisin. Tältä sivulta löydät lisää tietoa muistipoliklinikan toiminnasta.

Terveystarkastukset

Teemme terveystarkastuksia vain tietyille asiakasryhmille, kuten omaishoitajille ja työttömille. Tällä sivulla kerromme lisää terveystarkastu

Omatiimi

Omatiimi hoitaa ihmisiä, joilla on jokin pitkäaikainen sairaus. Jokaisella terveysasemalla on oma Omatiimi. Tällä sivulla kerromme lisää Omatiimeistä.

Työterveys

Järjestämme työterveyden huoltoa hyvinvointialueen omille työntekijöille sekä Itä-Uudenmaan alueen yrityksille ja yrittäjille. Tällä sivulla kerromme työterveydestä.

Voisit hyötyä myös näistä