Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Apua hätään

Olemme tukenasi, kun tarvitset

  • apua hätätilanteessa
  • tukea terveyteesi
  • tukea turvallisuuteesi.

Jos tilanne on vakava ja tarvitset apua heti, soita 112!

Palvelumme

Millaista tukea tarvitset? Klikkaa tarvitsemaasi palvelua ja lue lisää.

Osion sisältö

Terveyspäivystys

Päivystyksestä saat nopeasti apua, jos tarvitset kiireellistä hoitoa. Tarvitset kiireellistä hoitoa, jos et voi odottaa hoitoon pääsemistä seuraavaan arkipäivään asti. Tältä sivulta löydät ohjeita päivystykseen hakeutumiseen.

Hammaspäivystys

Hammaspäivystyksestä saat nopeasti apua hampaiden, suun ja leuan kipuihin. Tältä sivulta löydät hammaspäivystysten yhteystiedot.

Läheisen menettäneelle

Tämä sivu on tarkoitettu läheisen menettäneelle omaiselle. Löydät täältä ohjeita ja tietoa, jotka auttavat asioiden hoitamisessa.

Sosiaali- ja kriisipäivystys

Sosiaali- ja kriisipäivystyksestä saat nopeasti apua ja tietoa esimerkiksi lastensuojelusta, perheiden kriiseistä ja päihteistä. Tällä sivulla kerromme sosiaali- ja kriisipäivystyksen palveluista.

Huoli-ilmoitus

Oletko huolissasi omasta tai toisen ihmisen hyvinvoinnista? Silloin voit tehdä huoli-ilmoituksen. Huoli-ilmoitus voi auttaa ihmistä saamaan apua vaikeaan tilanteeseen.

Asunnottomalle

Sosiaalipalvelut auttavat, jos sinulla ei ole asuntoa. Autamme myös, jos olet vaarassa menettää asuntosi. Tältä sivulta löydät tietoa hyvinvointialueen asunnottomien palveluista.

Etsivä lähityö

Etsivä lähityö auttaa ihmisiä eri paikoissa, kuten kaduilla ja kodeissa. Etsivän lähityön tekijät auttavat syrjäytyneitä tai yksinäisiä ihmisiä. Tällä sivulla kerromme etsivästä lähityöstä.

Turvakoti

Turvakodista saat turvallisen asuinpaikan ja apua lähisuhdeväkivaltaan. Lähisuhdeväkivalta tarkoittaa, että joku sinulle läheinen ihminen satuttaa tai kohtelee sinua huonosti. Voit tulla turvakotiin, jos kotonasi on väkivaltaa tai väkivallan uhkaa.

Matalan kynnyksen sosiaaliohjaus

Matalan kynnyksen sosiaaliohjauksessa pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa ilman ajanvarausta. Ohjaamme sinut tarvittaessa eteenpäin toisiin palveluihin.

Porvoon poliisin sosiaaliohjaaja

Porvoon poliisiasemalla työskentelee sosiaaliohjaaja. Ohjaaja auttaa nuoria, joita epäillään jostain rikoksesta. Tällä sivulla kerromme sosiaaliohjaajan palveluista.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos

Pelastustoimeen kuuluvat pelastaminen, ensihoito ja onnettomuuksien ehkäiseminen. Tällä sivulla esittelemme pelastuslaitoksen toimintaa ja palveluita.

Voisit hyötyä myös näistä