Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kesätyö välinehuollossa kartutti työkokemusta ja toi uusia ihmisiä Markon elämään

Olen Marko, 16 vuotta. Vietin kesän töissä Näsin hammashoitolan välinehuollossa. Kesän aikana sain paljon arvokasta työkokemusta, rutiineja ja uusia ihmisiä elämääni. Palautin työavaimet haikein mielin viimeisen työpäivän päätteeksi.

Päätyöni välinehuollossa oli hammashoitolan välineiden ja varaston huolto. Työ sisälsi välineiden pesua ja lajittelua kärryihin sekä puhtaiden välineiden purkua varastoon. Täydensin vastaanottohuoneita puhtailla välineillä. Pidin myös huolta yleisten tilojen siisteydestä sekä keitin kahvia ja autoin muita. Pääsin tekemään kesän aikana monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, mikä piti mielenkiintoni ylhäällä. Kesän lopuksi muistin jo ulkoa tavaroiden oikeat paikat ja selvisin työtehtävistä itsenäisesti.

Minut otettiin töissä vastaan aivan äärettömän hyvin, ja paras juttu töissä olikin työyhteisö. Näsin hammashoitolassa työskentelee sydämellistä, positiivista ja avuliasta porukkaa. Kesän aikana pääsin näkemään suunterveydenhuollon palvelut toiselta puolelta kuin asiakkaana, mikä avarsi kuvaa koko alasta. Ehdottomasti jos avautuisi toinen mahdollisuus, tulisin töihin uudestaan!

Kirjoittaja

Marko Minkkinen

Kesätyöntekijä