Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää valmennuksen omaishoitajille ja perhehoitajille syksyllä 2024

Valmennus on tarkoitettu omais- ja perhehoitajille, jotka hoitavat hoidettavaa joko omassa kodissaan tai hoidettavan kodissa. Valmennus tarjoaa hoitajille monipuolisesti tietoa siitä, miten pitää huolta omasta jaksamisesta ja toimintakyvystä sekä antaa tietoa hoivan ja huolenpidon toteuttamiseen. 

Valmennuskertoja on yhdeksän ja ne järjestetään keskiviikkoisin 4.9. alkaen. Kaikki valmennuskerrat pidetään klo 14.00–16.00. Syyslomaviikolla 16.10. ei ole valmennusta. 

Valmennukseen on mahdollista osallistua Porvoossa, Askolassa, Loviisassa ja Sipoossa. Valmennuksen luennoitsijat ovat paikan päällä Kumppanuustalo Myötätuulessa Porvoossa. Voit tulla seuraamaan suoraa verkkolähetystä luennosta muihin alla lueteltuihin toimipaikkoihin samaan aikaan. Kaikissa toimipaikossa on paikalla työntekijöitä. 

Sinun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan voit saapua paikalle haluamaasi toimipisteeseen. Tulethan paikalle ajoissa ennen luennon alkua. 

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Itä-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n kanssa. Valmennus toteutetaan suomen kielellä.

Valmennuskertojen aiheet