Siirry sisältöön

Päihdehuollon avopalvelut

Aikuisten päihdepalvelut on tarkoitettu 22-vuotta täyttäneistä ylöspäin (korvaushoito 18-vuotiaasta ylöspäin). 13-21 vuotiaat kuuluvat nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluiden piiriin. Jos koet huolta omasta tai läheisesi alkoholin, huumeiden tai muiden päihteiden käytöstä, ota asia rohkeasti puheeksi.

Saat ohjausta ja neuvontaa päihdepalveluihin hakeutumiseksi ja apua päihdeongelmaan kaikista sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköistä. Apua ja tukea on saatavilla myös vertaisryhmistä ja järjestöistä.

Päihdehuollon avopalvelut tarjoavat moniammatillisesti arviointia, ohjausta, sekä hoitoa riippuvuusongelmissa.

Avopalveluihin ei tarvitse lähetettä ja käynti on maksuton.

Toimi näin

Ota yhteyttä aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasohjaukseen arkisin 8–11 puh. 019 5600 153. Käytössä myös takaisinsoittopalvelu.

Vastaanottoajan voi perua vastaajaan 24/7, ilmoitathan aikaa peruessasi nimen, syntymäajan, mikä aika perutaan sekä haluatko hoitajan olevan yhteydessä uudesta ajasta

Yleinen sähköpostiosoitteemme kiireettömiä yhteydenottoja ja viranomaisasiointia varten on aikuistenpaihdepalvelut@itauusimaa.fi(avautuu uuteen ikkunaan) Sähköposti ei ole tietoturvallinen, joten salassa pidettävän tiedon lähettäminen on asiakkaan vastuulla. Sähköpostia käsittelee kaikki päihdepalveluiden työntekijät.

Porvoo

Askolinintie 1 C, 06100 Porvoo. Mielenterveyspalvelut 2. ja 3. kerros, päihdepalvelut 2krs.

Sipoo

Söderkullan sosiaali- ja terveysasema . Amiraalintie 4, 01150 Söderkulla. Sosiaali- ja terveysaseman pääsisäänkäynnit sijaitsevat kerrostalon pihan puolella. B rappu ja toinen kerros.  

Jussaksentie 14, 04130 Sipoo. Pääovesta sisään, laboratorion käytävän päädysssä.

Askola, Myrskylä ja Pukkila

Askola: Terveystie 1, 07500 Askola

Myrskylä: Oikotie 2, 07600 Myrskylä

Pukkila: Onnintie 3, 07560 Pukkila

Loviisa

Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa, Ovi C2, 2krs.

Luotettavaa ja ajantasaista tietoa päihteistä, päihdehaitoista sekä oma-apua verkosta

Auttavat puhelimet: