Siirry sisältöön

Loviisan hammashoitola

Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa

Hammashoitola sijaitsee sosiaali- ja terveyskeskuksen yhteydessä katutasossa. Sisäänkäynti sisäpihan puolelta ovesta D2.

Hammashoitolan sisäänkäynti.

Ajanvaraus 019 5600 130

Puhelinajanvarauksen aukioloajat arkisin klo 8–15.00.

Voit myös täyttää Hampaiden tai suun alueen oire tai vamma -oirearvion Omaolopalvelussa.

  • Hoitoajan peruminen tulee tehdä vuorokausi eli 24 tuntia ennen sen alkua. Ajan voi perua soittamalla ajanvarauksen automaattiin 24/7. Tekstiviestiperuutus ei ole käytössä.
  • Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä ajasta laskutetaan asiakasmaksuasetuksen mukaisesti 56,70 €.

  • Vastaanottoajasta lähetetään tekstiviestimuistutus edellisenä päivänä ennen varattua aikaa.
  • Muistutusviesti tulee potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon, joten viesti voi tulla esim. lapsen huoltajalle.  Muistutus- sekä tekstiviestiluvan voi antaa aikaa varatessa tai asioidessa terveyspalveluissa. Muistutuspalvelu on asiakkaalle maksuton. Viestiin ei voi eikä pidä vastata.
  • Muistutusviestin saapumatta jääminen ei ole peruste jättää hoitoaikaa käyttämättä. Toiminto on tekninen ja voi tilapäisesti olla poissa käytöstä. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä ajasta laskutetaan asiakasmaksuasetuksen mukaisesti 56,70 €. 

Päivystyksellinen hammashoito

Arkisin päiväsaikaan hakeudu kiireelliseen hammashoitoon ensisijaisesti soittamalla hammashoitolan ajanvaraukseen.

Iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä saat kiireellistä hammashoitoa Helsingin Puistosairaalassa (Stenbäckinkatu 11). Soita aina ensin ajanvarausnumeroon 09 4717 1110, joka arvioi miten kiireellinen hoidontarpeesi on. Ajanvaraus on auki iltaisin klo 14-21 ja viikonloppuisin 8-21.

Suusairauksien yöpäivystys toimii Meilahden Siltasairaalassa (Haartmaninkatu 4, Helsinki). Sisäänkäynti Haartmanin sairaalan yhteispäivystyksen ovesta. Soita aina ensin Päivystysapuun 116 117, joka arvioi, miten kiireellinen hoidontarpeesi on.

Suun terveydenhuollon asiakasmaksut

Hampaiston röntgentutkimukset

Hammasröntgentutkimukset tuottaa HUS kuvantamispalvelut. Voit itse valita, mitä HUS kuvantamisen toimipistettä käytät.

Hampaiston kuvantamistutkimuksiin tarvitaan aina hammaslääkärin lähete.