Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Tervetuloa järjestöyhteistyön työpajaan 23.5.2022

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue kutsuu järjestöjä yhteistyötilaisuuteen keskustelemaan alueen järjestöyhteistyön muodoista ja malleista maanantaina 23.5. klo 9.30–11. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena. Tilaisuudessa käynnistetään keskustelua järjestörahoituksen ja järjestöyhteistyön rakenteen valmistelusta sekä sovitaan yhteistyön valmistelun jatkoaskeleista. Tilaisuuden alussa esitellään muiden hyvinvointialueiden järjestöyhteistyömalleja. Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Järjestöjen sote-muutostuen kanssa.

Ohjelma

Klo 9.30 Tervetulosanat ja tilaisuuden ohjeistus ja tavoite (Annika Immonen)

Klo 11.00 Tilaisuus päättyy

Tervetuloa mukaan yhteiseen keskusteluun!

Yhteystiedot

Ilari Karhumalja, järjestöasiantuntija, Järjestöjen sote-muutostuki, ilari.karhumalja@hyte.fi

Nanna Kostiainen, osallisuussuunnittelija, Itä-Uudenmaan hyvinvointialue, ext-nanna.kostiainen@porvoo.fi