Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen uudet puhelinnumerot – tiedote kaikkiin kotitalouksiin postitse 14.12.2022

Nyt kannattaa tarkkailla postia. Posti jakaa 14.12.2022 kaikkiin kotitalouksiin Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen tiedotteen, josta löydät Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen tärkeimmät uudet puhelinnumerot ja muita hyödyllisiä tietoja.

Lääkäri, hoitaja ja potilas keskustelevat. Hoitaja tukee potilasta olkapäästä. Potilas ja lääkäri hymyilevät.
Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen tavoitteena on aina hyvä asiakaskokemus.

Muutos koskee asioimista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kunnissa. Näitä ovat Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Sote-palvelut jatkuvat samoissa toimipaikoissa kuin aiemminkin, mutta osa puhelinnumeroista ja sähköpostiosoitteet muuttuvat 1.1.2023.

Jokaiselle terveysasemalle ja suun terveydenhuoltoon tulee uusi asiakaspalvelun ja ajanvarauksen puhelinnumero. Henkilökohtaiset puhelinnumerot pysyvät pääosin samoina. Sähköpostiosoitteiden loppuosa muuttuu muotoon @itauusimaa.fi. Pelastuslaitoksen sähköpostiosoitteiden loppuosa on kuitenkin muotoa @pelastustoimi.fi.

Hyvinvointialue tiedottaa myös verkossa

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivusto löytyy osoitteesta itauusimaa.fi(avautuu uuteen ikkunaan). Sivustolla kerrotaan perustietoa hyvinvointialueesta, avoimista työpaikoista, hallinnosta ja päätöksenteosta. Vuodenvaihteessa kaikki hyvinvointialueen ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet aletaan julkaista tässä verkko-osoitteessa.

Hyvinvointialueen laajempi verkkosivusto sote-palveluineen tullaan avaamaan samassa osoitteessa keväällä 2023. Siihen saakka tietoa sotepalveluista löytyy vielä kuntien sivuilta. Pelastuslaitoksen osalta tiedot löytyvät jatkossakin osoitteesta pelastustoimi.fi/ita-uusimaa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen tiedotusta voi seurata myös sosiaalisessa mediassa. Kanavia ovat Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn ja YouTube.

Uusia puhelinnumeroita 1.1.2023 alkaen

Hoitajan, lääkärin ja suun terveydenhuollon vastaanotto alueen kunnissa:

Vuodenvaihteessa viikonloppuna tärkeät hätä- ja päivystyspuhelinnumerot