Siirry sisältöön

Asiantuntijatietoa kaatumisten ehkäisystä sekä liukuesteitä 75 vuotta täyttäneille porvoolaisille

Porvoolaisille on tarjolla tietoa kaatumisten ehkäisystä Omenamäen palvelukeskuksessa keskiviikkona 8.2.2023 klo 13.30–15.00.

Samalla jaetaan maksuttomia kantaliukuesteitä 75 vuotta täyttäneille porvoolaisille. Tilaisuuden järjestää Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen fysioterapiapalvelut. Liukuesteitä on tarjolla rajallinen määrä.

Tilaisuudessa voit tehdä kaatumisriskin itsearviointitestin sekä saada fysio- ja toimintaterapeuteilta ohjeita testituloksen perusteella. Tapahtumapaikkana on Omenamäen palvelukeskuksen olohuone osoitteessa Tulliportinkatu 4.

Terapeutti ohjeistaa sinua liukuesteiden oikeanlaisessa käytössä. Ota sovitukseen mukaan hyvät ja sopivat talvikengät, sillä sellaiset ehkäisevät liukastumista parhaiten. Liukuesteet antavat lisäpitoa liukkailla keleillä.

Lisätietoja

toimintaterapeutti Helena Saario, puh. 040 184 1768, helena.saario@itauusimaa.fi