Siirry sisältöön

Itä-Uudenmaan hyvinvointialuevaltuuston iltakoulussa aiheena Porvoon sairaalan kehittäminen

Itä-Uudenmaan hyvinvointialuevaltuuston iltakoulu pidetään torstaina 9.3. Porvoon sairaalalla. Tilaisuuden aiheena on HUS ja Porvoon sairaalan kehittäminen.

Ohjelmaan kuuluu sairaalaan tutustumista ja puheenvuorot HUSin toimitusjohtaja dosentti Matti Bergendahlilta, Porvoon sairaalan johtavalta lääkäriltä Kimmo Haloselta sekä kirurgian ylilääkäri Aleksi Lähdesmäeltä. Puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa valtuutettujen kysymyksille.

Tilaisuuden avaa aluevaltuuston puheenjohtaja Heikki Vestman.

– Porvoon sairaala on meidän itäuusmaalaisten terveyden ja turvallisuuden kannalta ratkaisevan tärkeä. Aluevaltuusto on linjannut, että Porvoon sairaalan palveluja tulee kehittää. Sairaala kuuluu HUS:n vastuulle, joten sen tulevaisuus on alueemme tärkeimpiä edunvalvonta-asioita. Onnistuimme viime vuonna torjumaan Porvoon sairaalan päivystyksen alasajon. Nyt jatkamme keskustelua HUS:n johdon ja sairaalan kanssa, jotta sairaalan palvelut ovat jatkossakin itäuusmaalaisten saatavilla”, aluevaltuuston puheenjohtaja Vestman toteaa.

Iltakouluun kutsutaan aluevaltuutetut sekä 1. ja 2. varavaltuutetut.