Siirry sisältöön

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivusto uudistuu 4.4.2023

Verkkosivustomme osoitteessa itauusimaa.fi uudistuu. Se kattaa 4.4.2023 lähtien kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut Askolan, Lapinjärven, Loviisan, Myrskylän, Porvoon, Pukkilan ja Sipoon asukkaille. Samalla tiedot sotepalveluista poistuvat kuntien verkkosivuilta.

Kuluvan vuoden alussa hyvinvointialueelle avattiin suppeampi sivusto, jossa on kerrottu perustietoa hyvinvointialueesta, ajankohtaisista asioista, avoimista työpaikoista, hallinnosta ja päätöksenteosta.

 – Hyvinvointialueen laajempi sivusto sote-palveluineen tullaan avaamaan samassa osoitteessa itauusimaa.fi 4.4.2023. Siihen saakka tietoa sote-palveluista on löytynyt kuntien sivuilta, joilta tieto nyt samassa yhteydessä poistuu. Tulemme tämänkin julkaisun jälkeen kehittämään verkkosivustoa aktiivisesti muun muassa sähköisen asioinnin kokonaisuuden osalta, kertoo viestintäjohtaja Mika Kosunen.

Pelastuslaitoksen osalta tiedot löytyvät jatkossakin osoitteesta iupela.fi.

Lisäksi Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella on käytössään seuraavat sosiaalisen median kanavat, joita kannattaa seurata: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn ja YouTube. Hyvinvointialueen uutiskirjeen voit tilata osoitteesta: uutiskirje.itauusimaa.fi(siirryt toiseen palveluun)

kuva tietokoneesta ja hiirestä