Siirry sisältöön

Palvelujen järjestäminen lautakunta 29.3.2023

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelujen järjestäminen -lautakunta sai kokouksessaan sosiaali- ja potilasasiamiehen selvityksen vuodelta 2022. Vuonna 2022 sosiaali- ja potilasasiamiehen palvelut ostettiin sosiaalialan osaamiskeskus Versolta. Nimetty sosiaali- ja potilasasiamies palveli kaikkia Itä-Uudenmaan kuntia. Lautakunta merkitsi selvityksen tiedoksi.

Lautakunta hyväksyi Itä- Uudenmaan hyvinvointialueen hoitotarvikejakelun ohjeistuksen. Maksuttomien hoitovälineiden ja – tarvikkeiden jakeluohjeistus on alueella oltava yhtenäinen, jotta jakelu on yhdenvertaista, tarvikkeet ja välineet hoidon näkökulmasta vaikuttavia ja kustannuksia voidaan hillitä.

Palvelujen järjestäminen lautakunta käsitteli myös useita vastauksi aluevaltuutettujen aloitteisiin.

Muutkin asiat päätettiin tai merkittiin tiedoksi esityslistan mukaan