Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

HyVä-digin työntekijät aloittivat

Kuvassa osa HyVä-digin työntekijöistä 

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle avataan syksyllä Digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus HyVä-digi. 

HyVä-digin hoitajien rekrytointi onnistui mukavasti ja ensimmäiset työntekijät aloittivat 5.6. Ensimmäisinä päivinä he tutustuivat toisiinsa ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen. Perehdytys jatkuu terveysasemilla kesän aikana. Yksikön toiminta alkaa 1.9.2023. 

“On todella hienoa nähdä kehitystyön tuloksia, kun ensimmäiset työntekijät nyt aloittivat. HyVä-digin tiimiä pyritään täydentämään mm. sosiaaliohjaajalla sekä mielenterveys- ja päihdepalveluiden työntekijällä”, sanoo hankejohtaja Heidi Hovisilta ja toivottaa uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi.  

HyVä-digin palvelujen kehittämisessä kuunnellaan asiakkaiden tarpeita. HyVä-digi ei tule korvaamaan kivijalkapalveluita, vaan on odotettu lisä palveluvalikoimaan. Tarkoitus on helpottaa terveysasemien ruuhkia hoitamalla digitaalisin välinein sellaiset asiat, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. HyVä-digi palvelee kaikkia Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaita. HyVä muodostuu sanoista Hyvinvointi ja Välfärd.