Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kuntoutussuunnitelmien tekoon kehitysvammaisille varattava riittävästi aikaa

HUS on resurssipulan vuoksi siirtänyt kuntoutussuunnitelmien teon perusterveydenhuollolle. Pyydämme asiakkaita ottamaan hyvissä ajoin ennen kuntoutussuunnitelman loppumista yhteyttä omaan terveysasemaan.

HUS kehitysvammalääketieteen poliklinikka tiedotti aiemmin asiakkailleen, ettei yksikössä enää tehdä uusia kuntoutussuunnitelmia potilaille. Syynä on lääkäreiden huono työvoimatilanne. HUS on siirtänyt kuntoutussuunnitelmien teon perusterveydenhuollolle.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella kuntoutussuunnitelmien teko on keskitetty Nikkilän, Porvoon, Loviisan ja Askolan terveysasemille.

Pyydämme teitä ottamaan hyvissä ajoin ennen kuntoutussuunnitelma-ajan loppumista yhteyttä terveysasemaanne. Jos asutte Sipoossa, ottakaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen marina.westerlund@itauusimaa.fi. Jos olette porvoolainen, ottakaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kuntoutustyoryhma.porvoo@itauusimaa.fi. Jos asutte jossain Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen muussa kunnassa, ottakaa yhteyttä omaan terveysasemaanne.

Kuntoutussuunnitelmien teko on pääosin keskitetty niille terveysasemien lääkäreille, joille suunnitelmien teko on tuttua entuudestaan.

Kiitämme jo etukäteen kärsivällisyydestä!