Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Haluatko vaikuttaa HyVä-digin palveluihin? Vastaa kyselyyn!

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle avataan 1.9.2023 digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus HyVä-digi, joka palvelee lähipalveluiden rinnalla. Yksikön palveluilla halutaan nopeuttaa hoitoon pääsyä, sekä sujuvoittaa hoito- ja palveluprosesseja digivälineitä hyödyntäen.

HyVä-digi yksikkö ei tule korvaamaan kivijalkapalveluita, vaan on odotettu lisä palveluvalikoimaan. HyVä-digi palvelee kaikkia Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaita, jotka haluavat käyttää sähköisiä välineitä asioidensa hoitamiseen ja joiden asiat soveltuvat siihen.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta siihen, mitä palveluita HyVä-digistä voi tulevaisuudessa saada. Arvostamme asukkaiden mielipiteitä ja haluamme kehittää palveluita, joista on tarvetta ja hyötyä.

Kysely on nimetön ja yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa vastauksista. Kyselyyn vastaamiseen menee arviolta 5–10 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 3.9.2023 asti.

Siirry kyselyyn tästä(siirryt toiseen palveluun)