Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kommentoi palvelustrategiaa

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelustrategiaa valmistellaan parhaillaan ja hyvinvointialue haluaa kuulla asukkaiden mielipiteitä asiasta. Palvelustrategiaa esitellään sekä etänä Teams live-tapahtumassa, että lähitapaamisessa.

Aluksi konsulttiyritys Nordic Healthcare Group esittelee palvelustrategian tämänhetkisen tilanteen ja sen rakentamisen seuraavat askeleet. Tapahtumassa on paikalla myös hyvinvointialueen johtoa ja palvelustrategian esittelyn jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja kirjallisesti Teams live tapahtumissa ja suullisesti lähitapahtumassa. Kaikki kommentit kerätään jatkotyöstettäviksi ja kysymyksiin pyritään vastaamaan tilaisuudessa.

Alueen asukkaille järjestetään Teams live tapahtuma maanantaina 2.10.2023 klo 17–18. Osallistujat pääsevät mukaan tapahtumaan 2.10.2023 alla olevasta linkistä.

Asukkaat voivat lisäksi osallistua lähitapaamiseen Porvoossa 2.10.2023 klo 18–19 WSOY talon auditoriossa osoitteessa Mannerheiminkatu 20 K, 06100 PORVOO

Palvelustrategialuonnosta tulee olemaan mahdollista kommentoida myös Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkopalvelun itauusimaa.fi kautta.