Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Myrskylän ja Pukkilan suun terveydenhuollon palvelut vuoden loppuun saakka Askolasta

Myrskylässä ja Pukkilassa ei joulukuun aikana tarjota suun terveydenhuollon palveluja, vaan palvelu on keskitetty joulukuun ajaksi Askolan hammashoitolaan.

Syynä palvelujen keskittämiseen on työntekijäpula. Myrskylän ja Pukkilan hammashoitoloihin ei ole saatu palkattua riittävästi työntekijöitä. Myöskään ostopalveluna henkilökuntaa ei ole saatu hankittua riittävästi.

Syksyn ajan palvelut Myrskylässä ja Pukkilassa on toteutettu tilapäisratkaisuna niin, että Askolan hammashoitolan kaksi hammaslääkäriä sekä kaksi hoitajaa ovat työskennelleet vuorotellen Myrskylän ja Pukkilan hammashoitoloissa.

Mahdollista on, että Myrskylän ja Pukkilan suun terveydenhuollon palvelut keskitetään Askolaan pidemmäksi aikaa. Palvelujen järjestämisen lautakunnassa käsitellään keskiviikkona 13.12. esitys, jossa Myrskylän ja Pukkilan suun terveydenhuolto siirtyisi Askolan hammashoitolaan 30.6.2024 asti.

– Myrskylän ja Pukkilan asukkaat saavat toistaiseksi laadukkaat ja kattavat suun terveydenhuollon palvelut Askolassa. Pyrimme myös palkkaamaan lisää henkilökuntaa Askolan hammashoitolaan, kertoo terveyspalveluiden vastuualuejohtaja Carita Schröder.