Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Terapianavigaattori

Terapianavigaattorin avulla keräämme tietoa, joita tarvitsemme ohjataksemme sinut sopivaan psykososiaaliseen hoitoon. Se on tarkoitettu sinulle, joka olet halukas käsittelemään haasteitasi yhdessä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ja saamaan niihin ohjeita ja tukea.

Jos hakeudut mielenterveyspalveluihin uutena asiakkaana, täytä ensin Terapianavigaattori. Saat lopussa henkilökohtaisen koodin, jolla ammattilainen voi avata tuloksesi yhden kuukauden ajan. Ota koodi talteen ja anna se pyydettäessä ammattilaiselle. Älä kirjaa navigaattoriin henkilötietojasi kuten nimeä tai henkilötunnusta!

Terapianavigaattorin täyttäminen on vapaaehtoista. Se kuitenkin sujuvoittaa hoidon tarpeesi arviointia ja nopeuttaa pääsyäsi oikeaan hoitoon tai palveluun. Tämän jälkeen ole yhteydessä ajanvaraukseen kuntakohtaisten ohjeiden mukaisesti.

Toimi näin

Täytä ensin Terapianavigaattori. Navigaattorin täyttäminen vie noin 30min, joten varaa itsellesi rauhallinen hetki sen täyttämiseen.

Muista ottaa talteen navigaattorin antaman kahdeksannumeroisen koodin. Ota sen jälkeen yhteyttä mielenterveys- ja päihdepalvelujen neuvontanumeroon.

Puhelinasiointi

Keskitetty neuvonta ja ajanvaraus puh. 019 5600 153. Puhelinaika arkisin klo 8-11.