Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Ikääntyneiden neuvonta ja asiakasohjaus

Tältä sivulta löydät tietoa Itä-Uudenmaan ikääntyneiden palveluita koskevasta neuvonnasta ja ikääntyneiden asiakasohjauksesta.

Itä-Uudenmaan yleinen asiakasneuvonta palvelee sinua puhelimitse ja chatin välityksellä. Lisäksi voit asioida ikääntyneiden neuvontapiste Ruorissa paikan päällä Porvoossa. 

Voit kysyä meiltä Itä-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluista. Meiltä saat myös tietoa erilaisista yksityisistä sekä yhdistysten ja järjestöjen tarjoamista palveluista. Autamme löytämään sinulle sopivia palveluita, jotka tukevat esimerkiksi sinun tai ikääntyneen läheisesi kotona asumista ja arjessa pärjäämistä. 

Jos asiasi ei ratkea neuvonnassa ja asiasi vaatii tarkempaa selvitystä, me välitämme tietosi ikääntyneiden asiakasohjaukseen. Tällöin asiakasohjaaja on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi ajan tarkempaan palvelutarpeen arviointiin.  

Neuvonta on maksutonta.

Puhelinasiointi

Ikääntyneiden palveluneuvonta 019 5600 111

Palveluajat

ma–pe klo 9–15

Vastaamme jonossa oleviin puheluihin saman arkipäivän aikana. 

Käyntiosoite

Palvelupiste Ruori, Porvoo
Ruori sijaitsee Omenamäen palvelukeskuksen tiloissa.
Osoite Tulliportinkatu 4, 06100 Porvoo


Avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9–15

Chat-neuvonta

Pääset chat-neuvontaan tämän verkkopalvelun oikean alakulman chat-painikkeen kautta. Chat-ikkunan kautta pääset myös tarvittaessa keskustelemaan asiakasneuvojan kanssa.