Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Palvelukeskukset

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella toimii Omenamäen palvelukeskus Porvoossa ja Seniorikeskus Sipoossa.

Palvelukeskuksissa järjestetään toimintaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella asuville ikäihmisille. Keskuksessa on myös palveluasumisasuntoja.

Omenamäen palvelukeskus, Porvoo 

Omenamäen palvelukeskuksessa järjestetään monipuolista liikunta- ja harrastustoimintaa seniori-ikäisille. Tarjolla on sekä ohjattua että itsenäistä toimintaa. Omenamäessä on muun muassa kuntosali ja uima-allas, kangaspuita ja ompelukoneita. Palvelukeskuksen lounastarjoiluun voi osallistua myös ulkopuoliset vierailijat. 

Omenamäen palvelukeskuksen yhteydessä järjestään myös palveluasumista. 

Sipoon seniorikeskus 

Sipoon seniorikeskuksen tiloissa toimii ikääntyneiden päiväkeskus ja kuntosali, kotihoidon toimisto, palveluasumisyksiköt Henna, Iltarusko ja Ikivihreä sekä ympärivuorokautisen hoivan yksiköt Suvikuja, Suvituuli ja Suvirinne. 

Päiväkeskus on tarkoitettu pääasiassa yli 65-vuotiaille kotona asuville, jotka toivovat arkeensa lisää sisältöä. Päivän ohjelma muodostuu asiakkaiden mielenkiinnon kohteista. Keskustelujen, pelailun, ulkoilun, liikunnan, tanssin, laulun, leivonnan, kulttuurin, taiteen ja retkien avulla harjoitetaan sekä keho että mieltä. Päivän aikana sinulla on myös mahdollisuus kuntoilla kuntosalilla, halutessasi ohjaajan kanssa. 

Asiakas saa itse valita mihin päivän ohjelmiin haluaa osallistua. Päivän aikana voit myös esimerkiksi hoitaa omia asioita kylällä, käydä tervehtimässä vanhaa tuttua tai tehdä käsitöitä. Kokopäivän ohjelmaan sisältyvät aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit. 

Asiointi ja yhteystiedot

Palvelupaikat