Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Kumppanuustalo Myötätuuli

Kumppanuustalo Myötätuulessa vahvistamme yhdessä tekemisen kulttuuria ja alueen tasavertaisuutta edistämällä hyvinvointia Neljän tuulen toimintamallin mukaisesti.


Ajanvaraukseton ohjaus ja neuvonta Kumppanuustalolla on avoinna mananataista torstaihin klo 11-13

Talon tiloissa voit saada usean eri toimijan tarjoamaa matalan kynnyksen tukea. Tukimuotoja ovat esimerkiksi neuvonta, keskustelutuki, ryhmätoiminta, vertaistuki ja kokemusasiantuntijatoiminta. Palvelut ja toiminta kumppanuustalossa ovat maksuttomia ja perustuvat Neljän tuulen toimintamalliin, jonka tavoitteena on edistää mielenterveyttä sekä ehkäistä päihdehaittoja, ongelmapelaamista ja lähisuhde- tai muuta väkivaltaa. Tavoitteenamme on vähentää häpeän kokemusta sekä kannustaa hakemaan apua varhain.

Kumppanuustalo Myötätuuli on osa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen Suomen kestävän kasvun hanketta ja talossa työskentelee arkisin koordinaattori, jonka tehtävänä on tukea, ohjata ja neuvoa asukkaita ja ammattilaisia eri tukimuodoista. Talossa voit halutessasi asioida nimettömästi, eikä osallistuminen edellytä asiakkuutta sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa.

Päivitämme sivustolle lisää tietoa kumppanuustalosta syksyn 2023 aikana.

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 040 139 6122, arkisin klo 9.00-15.00

Osoite: Jokikatu 7 A 21, 06100 Porvoo

Esteetön kulku Laivurinkadun puolelta sisäpihalta.

Lisätietoja:

Nina Toivanen, Kumppanuustalo Myötätuulen koordinaattori, nina.toivanen@itauusimaa.fi puh. 040 182 4202

Meritte Nyqvist, mielenterveys- ja päihdekehittämisen vastuuhenkilö, meritte.nyqvist@itauusimaa.fi puh. 040 484 1733