Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Söderkullan sosiaali- ja terveysasema

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue ja HUS tarjoavat sosiaali- ja terveyspalveluita Söderkullan sosiaali- ja terveysasemalla Sipoossa.

Sosiaali- ja terveysasemalta tarjotaan seuraavia palveluita:

Saapuminen

Sosiaali- ja terveysaseman pääsisäänkäynnit sijaitsevat kerrostalon pihan puolella. Rakennus on Söderkullan liikenneympyrän viereen rakennettu asuinkerrostalo, jonka toisessa kerroksessa sijaitsevat neuvolan sekä sosiaali- ja terveysaseman tilat.

Söderkullan sosiaali- ja terveysasemalle on kaksi eri sisäänkäyntiä. Ne molemmat sijaitsevat talon sisä- ja takapihalla.

A-sisäänkäynti on sisäpihalla, keskivaiheilla rakennusta. A-sisäänkäynnin kautta kuljetaan neuvolaan. Kävellen neuvolan sisäänkäynnille pääsee helpoiten Amiraalintien kautta.

B-sisäänkäynti on pihan puolella, rakennuksen päädyssä. B-sisäänkäynti on pääsisäänkäynti terveysasemalle ja HUS-Laboratorioon. B-sisäänkäynnistä pääsee myös helpoiten potilastoimistoon ja terveysaseman infoon. Terveysaseman sisäänkäynnille kuljetaan autolla Amiraalintien kautta, ja kävellen B-sisäänkäynnille pääsee Uuden Porvoontien kautta.

Uuden terveysaseman tilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Kulkemaan toiseen kerrokseen pääsee sekä rappusia että hissejä käyttämällä. Hissit sijaitsevat sekä A- että B-sisäänkäyntien läheisyydessä. Sosiaali- ja terveysaseman tilat ovat yhtenäiset, joten tarvittaessa voit käyttää kumpaa ovea tahansa.

Sosiaali- ja terveysaseman asiakkaiden käyttöön on varattu pihasta autopaikat S34-S46. Paikat sijaitsevat B-sisäänkäynnin läheisyydessä, piha-alueen perällä.

Käyntiosoite

Amiraalintie 4
01150 Sipoo

Puhelinasiointi