Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Toimintaa Porvoossa

Porvoon päiväaikainen toiminta tarjoaa suomen- ja ruotsinkielistä työ- ja päivätoimintaa ja työvalmennusta. Suomenkielistä toimintaa järjestetään Aurinkotuvassa (1 ryhmä), Päätalossa (5 ryhmää) ja Työvalmennuksessa (2 ryhmää). Ruotsinkielistä toimintaa järjestetään Solbackenissa (30 asiakasta), Jokikadulla (11 asiakasta), Utterbäckissä (30 asiakasta) ja Työvalmennuksessa (20–25 asiakasta).

Päätalo ja Aurinkotupa

Aurinkotupa on suunnattu autismikirjoon kuuluville henkilöille. Teemme tiivistä yhteistyötä Omenatarhan asumisyksikön kanssa.

Puhelinasiointi

040 304 8285

Käyntiosoite

Teollisuustie 20 A, 06100 Porvoo

Työvalmennus

Työvalmennuksen toimintaan kuuluu osana tiloissa toimiva kahvilagalleria Keltainen Apina. Työvalmennuksen suomenkielisissä ryhmissä toimii yhteensä noin 25 asiakasta.

Käyntiosoite

Teollisuustie 21, 06100 Porvoo

Päivi Hietanen

Esihenkilö

040 3047380

Paivi.Hietanen@itauusimaa.fi

Omenatarhan erityisen vaativan tuen palveluyksikkö

Solbacken

Solbackenin yksikössä on sekä työelämäorientoitunutta että yleisesti elämänhallintaa tukevaa tarkoitettua toimintaa. Solbacken tarjoaa vaihtelevaa alihankkijatyötä, luovaa työtä, keittiötyötä ja ulkotöitä. Tärkeä osa toimintaa on liikunta sekä sosiaalisten taitojen ja tietoteknisten taitojen tukeminen.

Käyntiosoite

Fredrika Runeberginkatu 11 D, 06100 Porvoo 

Jokikadun yksikkö

Yksikössä työskentelee pieni, itsenäisempi ryhmä. Tärkeä osa toiminnasta on alihankkijatyötä. Ryhmä osallistuu myös aktiivisesti kursseihin ja tapahtumiin. Ryhmässä harjoitellaan sosiaalisia taitoja ja ICT-taitoja. Yksikkö sijaitsee Borgå Folkakademin yhteydessä.

Puhelinasiointi

050 315 7171 

Käyntiosoite

Jokikadun yksikkö, Jokikatu 15 06100 Porvoo

Työelämäharjoittelu ja tuettu työ

Työvalmennus on tärkeä osa toimintaa, ja tarjoamme sitä kaikille asiakkaille, joilla on kiinnostusta ja mahdollisuutta tähän toimintamalliin. Työelämäharjoittelu on työllistymismuoto henkilölle, jolla on ammatilliset ja sosiaaliset taidot työn suorittamiseen työelämävalmentajan ja työpaikalla annettavan ohjauksen avulla. Työelämäharjoitteluun osallistuva asiakas tapaa työelämävalmentajaansa säännöllisesti.

Käyntiosoite

Tekniikankaari 1,06100 Porvoo 

Utterbäckin päivätoiminta

Utterbäck on luonnonkaunis ja rauhallinen alue meren lähellä. Utterbäckissä on neljä yksikköä, Verkstan, Vinden, Gossebo ja Stallet. Utterbäck tarjoaa merkityksellistä arkea, vaihtelevaa työtä ja toimintaa jokaisen asiakkaan tarpeiden ja edellytysten mukaisesti. Utterbäckissä on muun muassa sosiaalipedagogista tallitoimintaa.

Käyntiosoite

Voolahdentie 553, 07450 Voolahti 

Michaela Backman

Yksikön esihenkilö, Solbacken

044  358 1146

Michaela.Backman@itauusimaa.fi

Porvoo