Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee hyvinvointialue-johtajaa

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee nyt hyvinvointialuejohtajaa viiden vuoden määräaikaiseen virkaan. Hakuaika päättyy 10.5.2022 klo 15.00.

Hyvinvointialuejohtaja vastaa aluehallituksen toimialojen toiminnasta sekä johtaa ja kehittää aluehallituksen alaisena hyvinvointialueen hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa. Tehtävistä ja vastuista määrätään tarkemmin hyvinvointialueen hallintosäännössä.

Viran palkkaus muodostuu kiinteästä kokonaispalkasta. Hyvinvointialueen ja hyvinvointialuejohtajan kesken tehdään johtajasopimus. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Hyvinvointialuejohtajan viran kelpoisuusehdot ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä johtamiskokemus ja julkishallinnon tuntemus. Tehtävän hoitamisen kannalta eduksi katsotaan hyvinvointialueen toimialan tuntemus ja kokemus muutosjohtamisesta. Kielitaitovaatimuksena tehtävään ovat hyvät taidot sekä suullisesti että kirjallisesti kummassakin kotimaisessa kielessä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi odotetaan hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan myös hyvät valmiudet saavuttaa tuloksia yhteistyössä poliittisen johdon kanssa.

Työpaikkailmoitus on julkaistu kuntarekry.fi-palvelussa, työavain 432719.