Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Vastaa kyselyyn ja vaikuta

Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa Itä-Uudenmaan sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisten palveluiden tulevaisuuteen vastaamalla lyhyeen anonyymiin kyselyyn.

Itä-Uudenmaan asukkaiden kokemuksia ja mielipiteitä digitaalisten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden käytöstä selvitetään syyskuussa sähköisellä kyselyllä. Kyselyn voi tehdä itsenäisesti alla olevan linkin kautta. Kyselyn järjestäjät ovat osallistaneet alueen asukkaita kyselyyn vastaamisessa myös paikan päällä Porvoon sosiaali- ja terveydenhuollon palvelupaikoissa syyskuun alussa. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Kyselyn tuloksia hyödynnetään suunniteltaessa hyvinvointialueen yhteisiä digitaalisia palveluita. Digitaalisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ovat esimerkiksi videovastaanotto, sähköiset esitietolomakkeet sekä ajanvaraus.

Vastaamalla vaikutat siihen, millaiset digitaaliset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Itä-Uudenmaan asukkaille tulevien vuosien aikana rakennetaan!

Vastaamaan tästä linkistä: Valitse kieli (webropolsurveys.com)(siirryt toiseen palveluun)