Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aluevaltuuston päätökset 24.1.2023

Aluevaltuusto myönsi Jaakko Jaloselle (sdp) eron aluevaltuutetun ja tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajan tehtävistä hyvinvointialueeseen kuuluvasta kunnasta pois muuttamisen vuoksi ja päätti merkitä tiedoksi, että aluevaltuuston puheenjohtaja kutsuu uudeksi aluevaltuutetuksi aluevaltuuston jäljellä olevaksi toimikaudeksi 1. varajäsen Johanna Aaltosen (sdp).

Aluevaltuusto nimesi Anna-mari Elorannan (sdp) Jaakko Jalosen tilalle jäseneksi tarkastuslautakunnan jäljellä olevaksi toimikaudeksi ja valitsi hänet myös tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajaksi.

Lisäksi aluevaltuusto palautti yksimielisesti pykälän 11 valmisteluun.

Aluevaltuusto merkitsi myös tiedoksi 6 kappaletta valtuutettujen aloitteita ja lähetti aloitteet aluehallituksen valmisteltaviksi Muut asiat aluevaltuusto päätti tai merkitsi tiedoksi esityslistan mukaisesti