Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Hyvinvointialuevaltuusto 2.5.2023

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto piti tiistaina 2.5 iltakoulun jossa se sai katsauksen palvelustrategian ja tuottavuusohjelman projektityöskentelyyn. Valtuusto kävi asiasta keskustelua ja valtuutetut esittivät omia näkemyksiään kokonaisuudesta.

Iltakoulun jälkeisessä kokouksessa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto hyväksyi hyvinvointialueella käytössä olevien palveluseteleiden arvot.

Aluevaltuusto päätti pöydätä asiat eron myöntämisestä Johanna Knoopille ja Anna-Mari Elorannalle tarkastuslautakunnan ja Elin Anderssonille varautuminen- ja turvallisuus lautakunnan jäsenyydestä sekä pöydätä varajäsenen valinnan aluehallitukseen.

Aluevaltuusto merkitsi vastaukset useaan tehtyyn valtuustoaloitteeseen tiedoksi ja lähetti uusia aloitteita aluehallituksen valmisteltaviksi.

Muut asiat aluevaltuusto päätti tai merkitsi tiedoksi esityslistan mukaisesti.