Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Sosiaalityön foorumi

11.5.2023 järjestettiin Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen ensimmäinen Sosiaalityön foorumi. Tilaisuuden tavoitteena oli kehittää yhteistyötä asiakkaan parhaaksi. Paikalla oli Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella työskenteleviä sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, palvelukoordinaattoreita ja muita sosiaalialan ammattihenkilöitä.

Osallistujien mieleen jäivät erityisesti:

💙 Ammattilaisten viisaat helmioivallukset ja tahto tehdä yhdessä töitä asiakkaan parhaaksi.
💙 Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaalityön johtajan Hanna Kauniston sanat siitä, että sosiaalityö tulee saada tasavertaiseksi muiden hyvinvointialueen ammattien kanssa.
💙 Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen vastuualuejohtaja Ilona Koskenniemen sanoma ”Mistä tahansa ovesta asiakas tulee meille, hän on oikeassa paikassa”.
💙 Erikoissuunnittelija, Socca, Monica Blomqvist-Åkermarck, joka muistutti heikommassa asemassa olevan äänen esiin tuomisen tärkeydestä rakenteellisen sosiaalityön keinoin.

Kehitys jatkuu työstämällä foorumissa esiin nousseiden ajatuksia ja oivalluksia. Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen tavoitteena on tuottaa laadukkaita palveluita asukkaille. Seuraava Sosiaalityön foorumi järjestetään syksyllä 2023.