Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysalan järjestöavustushaku

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysalan järjestöavustusten haku avataan 5.6.2023. Haku on avoinna 5.6.–4.8.2023 kello 12.00 asti. Avustusta voidaan myöntää hakijoille, joiden hakemus on saapunut annettuun määräaikaan mennessä.

Avustuksia myönnetään rekisteröidyille järjestöille ja yhdistyksille, joiden toiminnan kohderyhmänä ovat Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaat. Avustettavan toiminnan tulee edistää sosiaali- ja terveydenhuoltoa tai hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta.

Avustusten myöntämisen painopisteet

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue myöntää avustuksia toimintaan, joka on hyvinvointialueen arvojen mukaista, edistää strategisten tavoitteiden(avautuu uuteen ikkunaan) toteutumista ja tukee hyvinvointialueen omaa palvelutoimintaa. Näitä ovat lasten, nuorten ja perheiden palvelut, työikäisten sosiaalipalvelut, vammaisten, ikääntyneiden sekä terveydenhuollon palvelut. Tukemisella ja täydentämisellä tarkoitetaan hyvinvointialueen palveluketjujen ja -kokonaisuuksien vahvistamista ja monipuolistamista yleishyödyllisellä toiminnalla.

Vuoden 2023 avustettava toiminta toteuttaa Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen strategian painopisteitä, strategisia periaatteita ja toimenpiteitä:

Avustusten hakeminen

Avustushakemus tehdään sähköisen järjestelmän kautta. Postitse lähetettyjä hakemuksia ei huomioida. Tutustu ennen avustushakemuksen täyttämistä liitteenä oleviin Itä-Uudenmaan sosiaali- ja terveysalan järjestöavustusten myöntämisperiaatteisiin ja pisteytysohjeisiin.

Kysyttävää järjestöavustushausta tai avustuslomakkeesta? Tervetuloa mukaan avoimiin kyselytunteihin, joissa on mahdollista kysyä mieltä askarruttavista asioista avustushakuun liittyen. Tilaisuudet toteutetaan Teams-etätilaisuuksina.

  1. To 8.6.2023 klo 15–16 (Teams-linkki 8.6.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun))
  2. Pe 16.6.2023 klo 9.30–10.30 (Teams-linkki 16.6.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun))

Liitteet:

Avustushaku:

Lisätietoja: