Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Tule mukaan kehittämään hyvinvointialueemme järjestöyhteistyötä!

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen ja alueella toimivien järjestöjen yhteistyömuodoksi suunniteltu Järjestöjen kumppanuuspöytä palautettiin vuoden 2023 alussa valmisteluun, jossa tarkennettiin hakukriteereitä ja kumppanuuspöydän kokoonpanoa.

Kumppanuuspöytähaku käynnistetään nyt uudestaan! Haemme järjestöedustajia kumppanuuspöytäämme. Olisitko sinä sopiva henkilö edustamaan alueen järjestöjä ja kehittämään yhteistyötä hyvinvointialueen ja järjestöjen kesken?

Tehtävät ja tavoitteet

Kumppanuuspöydän tavoitteena on toimia yhteistyökanavana järjestöjen ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen välillä sekä edistää myös järjestöjen keskinäistä yhteistyötä.

Kumppanuuspöytä on vuoropuheluun painottuva keskustelualusta ennen perinteistä päätösprosessia. Kumppanuuspöydällä ei ole päätöselinten toimivaltaa.

Kumppanuuspöydän jäsenistö

Kumppanuuspöytään toivotaan edustajia sekä alueen kuntien paikallisista että valtakunnallisista sjärjestöistä. Jäsenistö tullaan kokoamaan järjestötoiminnan eri teemoista (noin 2 jäsentä/ teema):

Haku kumppanuuspöytään

Kriteerit

Aikataulu

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Nanna Kostiainen

Järjestötyön ja osallisuuden asiantuntija, Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

nanna.kostiainen@itauusimaa.fi

Lisätietoa kumppanuuspöydästä: https://www.kuntaliitto.fi/julkaisut/2018/1963-kumppanuuspoydan-rakennusopas(siirryt toiseen palveluun) (saatavilla vain suomeksi)