Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Muutoksia Loviisan terveysaseman vastaanotossa sekä hoitotarviketilauksissa

Loviisan terveysaseman vastaanoton kanslia on maanantaista 12.6.2023 alkaen auki ma-pe klo 9–12. Voit ensisijaisesti olla yhteydessä terveysasemaan puhelimitse 019 5600 300 (Loviisa) tai tekemällä Omaolo-oirearvion osoitteessa www.omaolo.fi.

Kiireettömissä asioissa soitetaan takaisin kolmen arkipäivän sisällä, eli pyydämme asiakkaitamme ystävällisesti odottamaan takaisinsoittoa. Kiireettömien asioiden puhelinpalvelun linja 2 on omaishoitajille. Puhelinpalvelun linja 3 on kiireettömille reseptien uusimisille, ajanvarauksille sekä muille kiireettömille asioille.

Hoitotarviketilaukset pyydetään tekemään 2–3 viikkoa ennen kuin tarvikkeet ovat loppuneet kokonaan. Kansliasta ei luovuteta hoitotarvikkeita ilman ennakkotilausta. Voit jatkossa hakea hoitotarvikkeita terveysaseman aukioloaikojen puitteissa yläkerrassa olevasta kaapista. Saat tästä ohjeistuksen hoitotarviketilauksen yhteydessä.