Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aluehallituksen kokous 20.6.2023

Alueellisen opiskeluhuollon ohjausryhmä

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi kokouksessaan 20.6 alueellisen opiskeluhuollon yhteistyöryhmän palveluiden järjestämisen -lautakunnan ehdotuksen mukaisesti ja pyytää hyvinvointialueen kuntia ja koulutuksen järjestäjiä nimeämään yhden edustajan ja tälle varaedustaja alueelliseen opiskeluhuollon yhteistyöryhmään.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen talousraportointi 1–4/2023 ja 1–5/2023

Aluehallitus päätti merkitä tiedoksi vuoden 2023 talousraportit tammi-huhtikuu ja tammi-toukokuu. Talousarvion toteumasta raportoidaan kuukausittain ja 4 kuukauden välein laaditaan osavuosiraportti aluehallitukselle.

Aluehallitus hyväksyi myös Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen laatu- ja omavalvontaohjelman ja myönsi eroja luottamustoimista ja valitsi uudet henkilöt eronneiden tilalle.