Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Uusi aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden puhelinpalvelu avataan 17. heinäkuuta

Aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden keskitetty neuvonta- ja ajanvarauspuhelin (22-vuotta täyttäneille) aloittaa toiminnan 17.7.2023 alkaen koko Itä-Uudenmaan alueella. Tästä alkaen palveluihin ohjaudutaan ainoastaan keskitetyn ajanvarauksen kautta. Puhelinaika arkisin klo 8-11, puh. 019-5600 153.

Käytä puhelinpalvelua näin

Täytä ensin Terapianavigaattori(siirryt toiseen palveluun). Terapianavigaattorin täyttäminen sujuvoittaa hoidon tarpeen arviointia ja nopeuttaa oikeaan hoitoon tai palveluun pääsyä.

Täytettyäsi terapianavigaattorin, saat lopussa henkilökohtaisen koodin, jolla ammattilainen voi avata tuloksesi yhden kuukauden ajan. Ota koodi talteen ja anna se pyydettäessä ammattilaiselle. Älä kirjaa navigaattoriin henkilötietojasi kuten nimeä tai henkilötunnusta! Tämän jälkeen ole yhteydessä mielenterveys- ja päihdepalveluiden keskitettyyn ajanvaraukseen, puhelinaika arkisin 8-11, puh. 019-5600 153.