Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Aluevaltuuston iltakoulu ja kokous 29.8.2023

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui tiistaina iltakouluun ja syksyn ensimmäiseen valtuuston kokoukseen.

Iltakoulun aiheena oli hyvinvointialueen tuottavuusohjelma ja palvelustrategia. Valtuutetuilta kerättiin m.m. näkemyksiä tuottavuusohjelman teemoihin. Palvelustrategiasta ja tuottavuusohjelmasta päätetään myöhemmin syksyllä.

Kokousaikataulu

Valtuusto päätti kokoontua syyskaudella 19.9., 17.10., 14.11. sekä 12.12.2023. Lisäksi aluevaltuusto päätti, että aluevaltuuston puheenjohtaja päättää kokousten alkamisajan ja kokouspaikan sekä antaa tarvittavat ohjeet muista kokousjärjestelyistä sekä päättää tarvittaessa kokouksen peruuttamisesta. 

Lisäksi valtuusto myönsi eroja luottamustoimista ja valitsi jäseniä ja varajäseniä eronneiden tilalle.

Yksi valtuustoaloite merkittiin tiedoksi.

Muutkin asiat valtuusto päätti esityslistan mukaan.