Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Suun terveydenhuollossa päiviä, jolloin palvelut ovat suljettuna

Loviisa ja Askola

(siirryt toiseen palveluun)

Loviisan ja Askolan hammashoitolat ovat suljettuina torstaina 7.9. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Kiireellisessä hammaslääkärin hoidontarpeessa olevat asiakkaat voivat hakeutua Porvoon hammashoitolaan. Hoitoon hakeudutaan ajanvarauksella puh. 019 5600 401. Huomioithan, että Porvoon ajanvarauksen kautta ei voi hakeutua kiireettömään hoitoon tai perua / siirtää olemassa olevia hoitoaikoja.

Ilta- ja viikonloppupäivystys palvelee normaalisti Helsingissä Puistosairaalassa, os. Stenbäckinkatu 11. Hoitoon voi hakeutua klo 14 alkaen puhelimitse, puh. 09 4717 1110.

Porvoo

(siirryt toiseen palveluun)

Porvoon hammashoitola (Näsin hammashoitola) on suljettu perjantaina 8.9. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Hoitolassa tehdään samalla myös huoltotöitä, joita ei voida suorittaa toiminnan aikana.

Kiireellisen hammaslääkärin hoidon tarpeessa olevat asiakkaat voivat hakeutua Sipoon tai Loviisan hammashoitoloihin. Hoitoon hakeudutaan ajanvarauksella. Sipoon alueen ajanvarauksen numero on 019 5600 601 ja Loviisan alueen ajanvarauksen numero on 019 5600 301. Huomioithan, että Sipoon tai Loviisan ajanvarauksen kautta ei voi hakeutua kiireettömään hoitoon tai perua / siirtää olemassa olevia hoitoaikoja.

Ilta- ja viikonloppupäivystys palvelee normaalisti Helsingissä Puistosairaalassa, os. Stenbäckinkatu 11. Hoitoon voi hakeutua klo 14 alkaen puhelimitse, puh. 09 4717 1110.

Sipoo

(siirryt toiseen palveluun)

Sipoon hammashoitolat ovat suljettuina torstaina 21.9. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Kiireellisessä hammaslääkärin hoidontarpeessa olevat asiakkaat voivat hakeutua Porvoon hammashoitolaan. Hoitoon hakeudutaan ajanvarauksella puh. 019 5600 401. Huomioithan, että Porvoon ajanvarauksen kautta ei voi hakeutua kiireettömään hoitoon tai perua / siirtää olemassa olevia hoitoaikoja.

Ilta- ja viikonloppupäivystys palvelee normaalisti Helsingissä Puistosairaalassa, os. Stenbäckinkatu 11. Hoitoon voi hakeutua klo 14 alkaen puhelimitse, puh. 09 4717 1110.