Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Palvelujen järjestäminen -lautakunta 20.9.2023

Palvelustrategia

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen hallituksen pyynnöstä lautakunta antoi palvelustrategialuonnoksesta lausuntonsa ja korostaa, että painopiste tulee kohdistaa toimivien ja kustannustehokkaiden prosessien hyödyntämiseen. Lautakunta korostaa lisäksi selkeiden ja tehokkaiden mittareiden implementointia kentälle ja että rekrytointi on kohdistettava potilas- ja asiakastyöhön.

Talous

Lautakunta käsitteli 2024 talousarviota, jonka ulkoinen toimintakate soten osalta on enintään -336 926 milj. euroa. Vuoden 2024 talousarviosta keskusteltiin vilkkaasti ja käytettiin paljon puheenvuoroja.

Palvelujen järjestäminen -lautakunta päätti tai merkitsi tiedoksi muutkin asiat esityslistan mukaan. Löydät esityslistan täältä: Esityslista 20.9.(siirryt toiseen palveluun)

Seuraava kokous

Lautakunta kokoontuu seuraavan kerran 25.10.23 klo 17.30 lähikokoukseen pelastuslaitoksen kokoustilassa Porvoossa.