Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Valtuusto hyväksyi palvelutasopäätöksen ja kaksikielisyysohjelman

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto hyväksyi kokouksessaan 17.10.2023 Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen palvelutasopäätöksen ajalle 1.1.2024–31.12.2026 ja hyvinvointialueen kaksikielisyysohjelman. Palvelutasopäätös merkitään laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta 24 §:n mukaisesti salaiseksi.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto merkitsi vuoden 2022 arviointikertomuksen vastineet tiedoksi. 

Aluevaltuusto myönsi Lotte-Marie Stenmanille eron kehittäminen- ja yhteistyö -lautakunnan jäsenyydestä todeten samalla luottamustoimen päättyneen. Pamela Stenberg valittiin uudeksi jäseneksi lautakunnan jäljellä olevaksi toimikaudeksi ja Charlotta Engblom lautakunnan puheenjohtajaksi.

Aluevaltuusto päätti pöydätä uuden varajäsenen valinnan kansalliskielilautakuntaan

Muut asiat Itä-Uudenmaan hyvinvointialuevaltuusto päätti tai merkitsi tiedoksi esityslistan mukaan.