Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Osallistu PTV-koulutukseen järjestöille

Koulutus järjestetään 15.11.2023 klo 9–11 Teamsissa.

Digi- ja väestötietoviraston järjestämän koulutuksen aiheena on Suomi.fi-palvelutietovaranto (PTV) järjestöjen käytössä. Koulutus on pääasiassa suunnattu jo PTV-käyttölupahakemuksen tehneille järjestöille, mutta tilaisuuteen voi myös osallistua käyttöönottoa suunnittelevat järjestöt.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue on mukana kansallisessa kehittämisessä luomassa alueelle hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen digialustaa, johon kootaan alueen eri toimijoiden palvelut ja toiminnat asukkaille helposti löydettäviksi yhdestä paikasta

Jotta järjestö tai yhdistys saa palvelunsa ja toimintansa näkyviin yhteisellä alustalla, tulee sen kuvata ne maksuttomaan Suomi.fi Palvelutietovarantoon (PTV)

Koulutuksessa käydään läpi myös sitä, miten PTV ja Lähellä.fi -järjestöportaali liittyvät toisiinsa, miten PTV-palveluluokituksessa huomioidaan järjestöjen palvelut sekä kerrotaan ajankohtaista tietoa Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelukonseptista.

Koulutuksessa kerrotaan myös, mitä järjestö voi tehdä, jos heidän tietonsa ovat jo Lähellä.fi -järjestöportaalissa.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä.(siirryt toiseen palveluun)