Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen Porvoon sosiaali- ja terveysasema Näsissä on palkittu vuoden Kandiystävällisenä Terveyskeskuksena 2023

Itä-Uudenmaan Hyvinvointialueen Porvoon sosiaali- ja terveysasemalle Näsissä on myönnetty Vuoden Kandiystävällinen terveyskeskus 2023 -maininta Suomen Medisiinariliitto ry:n toimesta.

Kunniamaininta on kiitos sosiaali- ja terveysasemalle myönteisestä ilmapiiristä, hyvästä perehdytyksestä, seniorituen saatavuudesta, kouluttautumisen mahdollisuuksista sekä avoimesta palautteenannosta.

 – Kiitos tästä kuuluu ammattitaitoiselle henkilöstöllemme! kiittelee terveyspalveluiden vastuualuejohtaja Carita Schröder. Tämä on osoitus henkilöstömme sitoutumisesta ja osaamisesta luoda motivoiva ja tukeva työympäristö nuorille lääkäreille. Kunniamaininta kertoo sitoutumisestamme terveydenhuollon tulevaisuuden ammattilaisten hyvinvointiin ja ammatilliseen kehitykseen, jatkaa Schröder.

Palkinto perustuu kesän aikana työssä olleilta lääketieteen kandidaateilta kerättyihin ehdotuksiin, joista Suomen Medisiinariliitto ry sai yli 60 vastausta. Valinnat tehtiin liittokokouksessa Kuopiossa 28.-29.10.2023.

Suomen Medisiinariliitto jakaa palkitut työpaikat sosiaalisen median kanavissaan, ja listaus palkituista terveyskeskuksista löytyy liiton nettisivuilta: https://medisiinariliitto.fi/suomenmedisiinariliitto/medisiinariliiton-jakamat-tunnustukset/.

Kunniamaininnan lisäksi Itä-Uudenmaan hyvinvointialue  saa käyttöönsä ”Vuoden Kandiystävällinen terveyskeskus 2023” -tunnustusta osoittavan kunniakirjan.