Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue julkaisee HyVä-info asukaslehden 13.12.  

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue julkaisee alueensa asukkaille asukaslehden keskiviikkona 13.12. Asukaslehti on nimeltään HyVä-info. Lehti tarjoaa lukijoilleen tietoa hyvinvointialueen palveluista ja antaa vinkkejä terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.  

Hyvinvointialue toivoo, että HyVä-infon avulla tavoitetaan paremmin ne alueen asukkaat ja asiakkaat, jotka eivät niin helposti saavuta kaikkea sähköistä viestintäämme. Lehden välistä löytyy hyvinvointialueen osin uudistuvat palvelupuhelinnumerot talteen otettavana irrallisena esitteenä.  

Lehti jaetaan keskiviikkona 13.12. julkisena tiedotteena kaikkiin kotitalouksiin hyvinvointialueen seitsemän kunnan alueella. Sähköisesti lehti löytyy alla olevan linkin takaa ja samalta sivulta voit antaa myös palautetta lehdestä lyhyen asukaskyselyn avulla. Lisäksi sivulla on tulostettava versio lehden välissä jaettavasta puhelinnumeroesitteestä.  

Lue lehteä sähköisesti tai anna lehdestä palautetta: Asukaslehti – Itä-Uudenmaan hyvinvointialue (itauusimaa.fi)