Siirry sisältöön
HyVä-digi Hae sivustolta

HyVä-digi ei palvele Loviisan ja Lapinjärven asukkaita 3.2.

Potilastietojärjestelmä Pegasos päivitetään lauantaina 3.2.2024. Ohjelma ei ole käytössä päivityksen aikana. Potilastietojärjestelmä on käytössä ainoastaan Loviisassa ja Lapinjärvellä. Päivityksen vuoksi HyVä-digi ei pysty palvelemaan Loviisan ja Lapinjärven asukkaita lauantaina 3.2.

HyVä-digi palvelee muiden Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kuntien asukkaita normaalien aukioloaikojen mukaisesti lauantaina 3.2. klo 9–14.30.

Loviisan ja Lapinjärven asukkaat voivat kiireettömissä asioissa tehdä Omaolo-oirearvion käyttämällä esimerkiksi ”Muu yhteydenotto” -oirearviota. Omaolo-palvelu löytyy osoitteesta www.omaolo.fi(siirryt toiseen palveluun). Kiireellisissä asioissa tulee soittaa päivystysapuun numerossa 116 117, akuutti- ja hätätilanteissa 112.

HyVä-digi palvelee kaikkien Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kuntien asukkaita normaalisti jälleen maanantaina 5.2. klo 8–19.30.